ZDARMA !!!

Osobní předání veškerých výrobků v Kolíně, Poděbradech případně v okolí.

Ostatní zasíláme Českou poštou dle běžných tarifů. Bohužel od 1.2.2018 Česká pošta zdražila své služby a tak jsme museli navýšit základní poštovné na 75,-.



Neváhejte a přidejte se k nám na FB a žádné novinky Vám neuniknou :-)

 

https://www.facebook.com/Vabart-Tvoření-pro-Vás-i-Vaše-miláčky-695561627223296/

 

Znáte Pinterest ?

Pokud ne,zaregistrujte se zdarma a nacházejte nespočetné množství inspirace pro Vaše tvoření :-) My svoje nástěnky postupně zaplňujeme. Shromažďujte si i Vy své sny :-)

https://www.pinterest.com/bartunkovi/

 


Spřátelené Weby:

 

Sháníte designové doplňky pro děti a nejen pro ně? Zavítejte na

www.kouzelny-balicek.cz


 

Máte svůj eshop a chcete zde umístit odkaz? Není problém - napište a dohodneme se :-)

Nemáte eshop,neumíte se o něj starat, nechcete za něj platit, ale rádi byste přesto měli vystaveny své výrobky? I tuto možnost Vám nabízíme na našem obchůdku :-) Opět stačí napsat :-)



NOVINKY

arr3NOVÁ KATEGORIE - Kreativní sadyKreativní sady pro Vaše tvoření. Zatím aktuální Velikonoční sady o různých... arr3Betonové dekorace stále přibývajíPotřebujete originální dárek? Nebo si chcete udělat jen radost? Podívejte se na naši... arr3Ocelové kaplík 10 x 13 mm SKLADEMPrávě jsme pro Vás naskladnili ocelové kaplíky na háčkované dutinky,ale i jiné úžasné šperky :-)... arr3KRAKELOVANÉ SVíCNY již skladem...stále naskladňujeme nové, vždy jeden ks od každého druhu..proto neváhejte....

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Jitka Bartůňková
Opatovice 9
280 02 Kolín
tel: 606 151 838
napište nám
Nejsme plátci DPH !

Od 1.3 2017 Nepříjmáme platby hotově, jen převodem na účet. Osobní předání po úhradě stále možné na vybraných místech :-)


GDPR
Ochrana osobních údajů

GDPR

 

Provozovatel eshopu www.vabart.cz Jitka Bartůňková

se sídlem Opatovice 9

identifikační číslo: 03501299

podnikající na základě živnostenského oprávnění,které vydal Městský úřad Kolín a vstoupil v platnost dne 20.10.2014.

jakožto správce osobních údajů, tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů.

 

Zpracovává osobní údaje  v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES ze dne 24. října 1995 o ochraně jednotlivců v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále též dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen “ZOOU“).  Nařízení o ochraně osobních údajů ( GDPR) Evropské unie vstupuje v platnost 25.5.2018.

Účel a rozsah zpracování osobních údajů:

Údaje získáváme a  zpracováváme  pouze ze zákonem stanovených důvodů potřebných k :

  • Vystavení faktur k prodeji zboží či služeb
  • Účetní a daňové účely
  • Reklamace
  • Případné vymáhání pohledávek

 

Rozsah zpracování osobních údajů:

– identifikační údaje: jméno, příjmení, případně titul , adresa korespondenční či zasílací  ( odesílání zakázek ( dopravce Česká pošta + fakturace) telefon a emailová adresa, případně FB kontakt ( zasílání faktur, či komunikace ohledně upřesnění zakázek)

– další osobní údaje: číslo bankovního účtu, jméno bankovního účtu získáváme na základě úhrady faktury – převodem na účet.

Další zpracování osobních údajů:

Objednávky jsou příjmány formou emailové korespondence, messengeru na FB, případně osobně.

Faktury jsou zpracovávány na webovem rozhrani eshop-rychle.cz, kde je veden celý eshop . Jsou odesílány elektronicky. Tisk jen pro potřeby účetnictví a jeho zákonnou archivaci po dobu minimálně 10 let.

Všechny doklady účtujeme a evidujeme sami - Vaše údaje neopopuští tedy naše prostory. Dopravcem je Česká pošta, které Vaše údaje předat musíme - oprávněný zájem.

Žádné údaje nepoužíváme pro zasílání obchodních sdělení či reklam a jiných upoutávek a nepředáváme je třetím osobám. Veškeré údaje evidujeme z důvodů daných zákonem, tudíž se na ně nevztahuje potřeba souhlasu o zpracování osobních údajů od zákazníků.

V případě, že bychom do budoucna chtěli reklamní sdělení zasílat, budete požádání o Souhlas se zpracováním osobních údajů electronicky.

Veškeré novinky, či naše sdělení můžete dobrovolně, bez závazků sledovat na našich FB stránkách, případně na stránkách FB

Kdykoliv nás můžete požádat o informaci, jaké konkrétní údaje o Vás schraňujeme. Rádi Vám vše sdělíme písmeně na email: info.vabart@seznam.cz.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ