ZDARMA !!!

Osobní předání veškerých výrobků v Kolíně, Poděbradech případně v okolí.

Ostatní zasíláme Českou poštou dle běžných tarifů. Bohužel od 1.2.2018 Česká pošta zdražila své služby a tak jsme museli navýšit základní poštovné na 75,-.



Neváhejte a přidejte se k nám na FB a žádné novinky Vám neuniknou :-)

 

https://www.facebook.com/Vabart-Tvoření-pro-Vás-i-Vaše-miláčky-695561627223296/

 

Znáte Pinterest ?

Pokud ne,zaregistrujte se zdarma a nacházejte nespočetné množství inspirace pro Vaše tvoření :-) My svoje nástěnky postupně zaplňujeme. Shromažďujte si i Vy své sny :-)

https://www.pinterest.com/bartunkovi/

 


Spřátelené Weby:

 

Sháníte designové doplňky pro děti a nejen pro ně? Zavítejte na

www.kouzelny-balicek.cz


 

Máte svůj eshop a chcete zde umístit odkaz? Není problém - napište a dohodneme se :-)

Nemáte eshop,neumíte se o něj starat, nechcete za něj platit, ale rádi byste přesto měli vystaveny své výrobky? I tuto možnost Vám nabízíme na našem obchůdku :-) Opět stačí napsat :-)



NOVINKY

arr3NOVÁ KATEGORIE - Kreativní sadyKreativní sady pro Vaše tvoření. Zatím aktuální Velikonoční sady o různých... arr3Betonové dekorace stále přibývajíPotřebujete originální dárek? Nebo si chcete udělat jen radost? Podívejte se na naši... arr3Ocelové kaplík 10 x 13 mm SKLADEMPrávě jsme pro Vás naskladnili ocelové kaplíky na háčkované dutinky,ale i jiné úžasné šperky :-)... arr3KRAKELOVANÉ SVíCNY již skladem...stále naskladňujeme nové, vždy jeden ks od každého druhu..proto neváhejte....

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Jitka Bartůňková
Opatovice 9
280 02 Kolín
tel: 606 151 838
napište nám
Nejsme plátci DPH !

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Od 1.3 2017 Nepříjmáme platby hotově, jen převodem na účet. Osobní předání po úhradě stále možné na vybraných místech :-)


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Jitka Bartůňková www.Vabart.cz, se sídlem Opatovice 9, 28002 Kolín, IČ 03501299, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jitkou Bartůňkovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info.vabart@seznam.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.vabart.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ