ZDARMA !!!

Osobní předání veškerých výrobků v Kolíně, Poděbradech případně v okolí.

Ostatní zasíláme Českou poštou dle běžných tarifů. Bohužel od 1.2.2018 Česká pošta zdražila své služby a tak jsme museli navýšit základní poštovné na 75,-.



Neváhejte a přidejte se k nám na FB a žádné novinky Vám neuniknou :-)

 

https://www.facebook.com/Vabart-Tvoření-pro-Vás-i-Vaše-miláčky-695561627223296/

 

Znáte Pinterest ?

Pokud ne,zaregistrujte se zdarma a nacházejte nespočetné množství inspirace pro Vaše tvoření :-) My svoje nástěnky postupně zaplňujeme. Shromažďujte si i Vy své sny :-)

https://www.pinterest.com/bartunkovi/

 


Spřátelené Weby:

 

Sháníte designové doplňky pro děti a nejen pro ně? Zavítejte na

www.kouzelny-balicek.cz


 

Máte svůj eshop a chcete zde umístit odkaz? Není problém - napište a dohodneme se :-)

Nemáte eshop,neumíte se o něj starat, nechcete za něj platit, ale rádi byste přesto měli vystaveny své výrobky? I tuto možnost Vám nabízíme na našem obchůdku :-) Opět stačí napsat :-)



NOVINKY

arr3NOVÁ KATEGORIE - Kreativní sadyKreativní sady pro Vaše tvoření. Zatím aktuální Velikonoční sady o různých... arr3Betonové dekorace stále přibývajíPotřebujete originální dárek? Nebo si chcete udělat jen radost? Podívejte se na naši... arr3Ocelové kaplík 10 x 13 mm SKLADEMPrávě jsme pro Vás naskladnili ocelové kaplíky na háčkované dutinky,ale i jiné úžasné šperky :-)... arr3KRAKELOVANÉ SVíCNY již skladem...stále naskladňujeme nové, vždy jeden ks od každého druhu..proto neváhejte....

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 20 Kč
naše cena 10 Kč

KONTAKTY

Jitka Bartůňková
Opatovice 9
280 02 Kolín
tel: 606 151 838
napište nám
Nejsme plátci DPH !

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Od 1.3 2017 Nepříjmáme platby hotově, jen převodem na účet. Osobní předání po úhradě stále možné na vybraných místech :-)


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ