ZDARMA !!!

Osobní předání veškerých výrobků v Kolíně, Poděbradech případně v okolí.

Ostatní zasíláme Českou poštou dle běžných tarifů. Bohužel od 1.2.2018 Česká pošta zdražila své služby a tak jsme museli navýšit základní poštovné na 75,-.



Neváhejte a přidejte se k nám na FB a žádné novinky Vám neuniknou :-)

 

https://www.facebook.com/Vabart-Tvoření-pro-Vás-i-Vaše-miláčky-695561627223296/

 

Znáte Pinterest ?

Pokud ne,zaregistrujte se zdarma a nacházejte nespočetné množství inspirace pro Vaše tvoření :-) My svoje nástěnky postupně zaplňujeme. Shromažďujte si i Vy své sny :-)

https://www.pinterest.com/bartunkovi/

 


Spřátelené Weby:

 

Sháníte designové doplňky pro děti a nejen pro ně? Zavítejte na

www.kouzelny-balicek.cz


 

Máte svůj eshop a chcete zde umístit odkaz? Není problém - napište a dohodneme se :-)

Nemáte eshop,neumíte se o něj starat, nechcete za něj platit, ale rádi byste přesto měli vystaveny své výrobky? I tuto možnost Vám nabízíme na našem obchůdku :-) Opět stačí napsat :-)



NOVINKY

arr3NOVÁ KATEGORIE - Kreativní sadyKreativní sady pro Vaše tvoření. Zatím aktuální Velikonoční sady o různých... arr3Betonové dekorace stále přibývajíPotřebujete originální dárek? Nebo si chcete udělat jen radost? Podívejte se na naši... arr3Ocelové kaplík 10 x 13 mm SKLADEMPrávě jsme pro Vás naskladnili ocelové kaplíky na háčkované dutinky,ale i jiné úžasné šperky :-)... arr3KRAKELOVANÉ SVíCNY již skladem...stále naskladňujeme nové, vždy jeden ks od každého druhu..proto neváhejte....

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Jitka Bartůňková
Opatovice 9
280 02 Kolín
tel: 606 151 838
napište nám
Nejsme plátci DPH !

Od 1.3 2017 Nepříjmáme platby hotově, jen převodem na účet. Osobní předání po úhradě stále možné na vybraných místech :-)


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ