ZDARMA !!!

Osobní předání veškerých výrobků v Kolíně, Poděbradech případně v okolí.

Ostatní zasíláme Českou poštou dle běžných tarifů. Bohužel od 1.2.2018 Česká pošta zdražila své služby a tak jsme museli navýšit základní poštovné na 75,-.



Neváhejte a přidejte se k nám na FB a žádné novinky Vám neuniknou :-)

 

https://www.facebook.com/Vabart-Tvoření-pro-Vás-i-Vaše-miláčky-695561627223296/

 

Znáte Pinterest ?

Pokud ne,zaregistrujte se zdarma a nacházejte nespočetné množství inspirace pro Vaše tvoření :-) My svoje nástěnky postupně zaplňujeme. Shromažďujte si i Vy své sny :-)

https://www.pinterest.com/bartunkovi/

 


Spřátelené Weby:

 

Sháníte designové doplňky pro děti a nejen pro ně? Zavítejte na

www.kouzelny-balicek.cz


 

Máte svůj eshop a chcete zde umístit odkaz? Není problém - napište a dohodneme se :-)

Nemáte eshop,neumíte se o něj starat, nechcete za něj platit, ale rádi byste přesto měli vystaveny své výrobky? I tuto možnost Vám nabízíme na našem obchůdku :-) Opět stačí napsat :-)



NOVINKY

arr3NOVÁ KATEGORIE - Kreativní sadyKreativní sady pro Vaše tvoření. Zatím aktuální Velikonoční sady o různých... arr3Betonové dekorace stále přibývajíPotřebujete originální dárek? Nebo si chcete udělat jen radost? Podívejte se na naši... arr3Ocelové kaplík 10 x 13 mm SKLADEMPrávě jsme pro Vás naskladnili ocelové kaplíky na háčkované dutinky,ale i jiné úžasné šperky :-)... arr3KRAKELOVANÉ SVíCNY již skladem...stále naskladňujeme nové, vždy jeden ks od každého druhu..proto neváhejte....

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Jitka Bartůňková
Opatovice 9
280 02 Kolín
tel: 606 151 838
napište nám
Nejsme plátci DPH !

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Od 1.3 2017 Nepříjmáme platby hotově, jen převodem na účet. Osobní předání po úhradě stále možné na vybraných místech :-)


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ